Jacob Salmon

Gratis dansk udgave af Business Model Canvas

In Metoder, rådgivning, Værktøjer on 9. december 2010 at 09:43

For at fortsætte dagens tema omkring forretningmodeller er her en kalendergave til alle der arbejder med, eller gerne vil arbejde mere med forretningsmodeller: Poul Mouritsen fra Mindbiz og Jacob Salmon har oversat og layoutet en dansk udgave af tidligere omtalte Alexander Osterwalders ‘business model canvas’. Det er en pdf fil, lige til at printe ud i A0 (A nul) størrelse, så det bliver en lille plakat der kan sættes på en væg med noget elefantsnot eller tape. Hent den her:

business_model_canvas dansk

Den er gratis, publiceret under ‘creative commons’ licensen, så spred den endelig til alle der gerne vil arbejde med forretningsmodeller og specifikt med Business Model Canvas.

Den er temmelig stor, så når du åbner den kan det godt være du skal klikke en del gange på ‘gør mindre’ ikonet.

Men tag lige og skriv et indlæg her på bloggen eller en kommentar, hvis du downloader og bruger den, så vi andre kan lære noget af dine erfaringer.

– salmon

  1. Hej. Super godt initiativ til at oversætte Osterwalders forretningsmodel. Jeg er netop igang med at skrive et speciale på CBS omkring værksættere og økonomistyring. Modellen er et fint værktøj til at bygge min opgave op omkring.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s

%d bloggers like this: